Å dra på studietur

Geologi er et interessant fag med mange forskjellige nedslagsfelt som man kan fordype seg i - det finnes en hel verden for dine føtter!

Steiner og mineraler finnes over hele verden i alle mulige former og fasonger, og Norge som er et bergrikt land har mange innbyggere som elsker å lete etter eksklusive og spesielle mineraler. Kanskje er du en av disse? Men det handler ikke bare om samling av stein, selv om dette i seg selv er spennende nok: det handler også om å studere jordsmonn for å skaffe seg kunnskap om forgagne tider, og her er det mye spennende å lære.

Det vi kan anbefale er at du reiser på en aldri så liten studietur for å opparbeide deg ytterligere kunnskap, og det er mange destinasjoner som kan være aktuelle. Det er egentlig bare å bruke fantasien, bestemme seg og deretter reise ut. Husk at du på reiser på dette må ta hensyn til mange forskjellige ting, og blant annet er det smart å ha tenkt litt på det økonomiske - og da tenker vi spesielt på kredittkort. Dette skaffer du deg her, og det vill være en trygghet for deg på turen - uansett hvor du måtte ønske å dra.

Hvorfor ikke reise ut på en liten ekspedisjon til Island? Hva med å studere det bergrike landet der og fordype deg i alt det som skjer der. Det er vulkansk landskap og massevis av spennende å sette seg inn i. Eller hva med en tur til sydligere breddegrader for å se på landskapet der?

Som du skjønner så er det massevis av muligheter for den som ønsker å fordype seg i dette fagfeltet og som sagt er det bare å plukke ut en destinasjon og så bestemme seg. Det er ingenting som kommer rekende på en fjøl, som man sier, og det gjelder å være sin egen lykkes smed.

Annonse

Annonse
tullowlogo_banner.gif

Annonse
svenska_geo_annonse_24.jpg

Geo365 på Twitter

Geo365 på Facebook

Fjellkjeden på Facebook

Geoforskning på Facebook


Tips en venn

Tips en venn om denne saken:

Søk i GEO365

Sponsor geofunn
bgas.jpg

geofunn.no
geofunn_kol2.jpg

Geojobb


Gaveabonnement på GEO
gaveab.jpg


Halfdan Carstens, ansvarlig redaktør – GeoPublishing AS, Postboks 6315 Sluppen, 7491 Trondheim - Tlf: 73 90 40 90 / 73 90 40 89
Utviklet av Renommé Communication