Bitcoin

Alle Bitcoin

Det som er ganske kult med Bitcoin er at det er en grense på hvor mange Bitcoin som er lagd. Det vil si at på et eller annet tidspunkt kan det ikke komme flere Bitcoin inn i systemet som er i dag og heller ikke rullere flere Bitcoin i det systemet som vi ser i dag. Vi vet at det allerede er funnet og det er i omløp ca. 80% av alle Bitcoin der ute. Når du har skapt dine Bitcoin er det viktig at du tar godt vare på dem.

Folk som jobber med å finne Bitcoin kalles ofte gruvegravere. De graver ikke etter Bitcoin men jobber for at alle som ønsker å utføre transaksjoner kan få dem utført. Hele systemet er bygget slik at hvert fjerde år vil antall Bitcoin som du tjener på å hjelpe Bitcoin med å holde seg selv oppe reduseres. Det reduserer også muligheten til å finne Bitcoin like raskt som året før. Per i dag finnes det 1800 Bitcoin per dag, men dette vil halveres om 4 år. Hvert fjerde år halveres denne muligheten til å tjene det samme. Det vil si at systemet forventer og legger også opp til en viss vekst av verdien i Bitcoin. Går verdien opp vil folk som har investert penger og tid i utstyr få ca. det samme tilbake hvis man måler det i kroner, eller selvfølgelig mer.

Når alt er funnet

En av de tingene folk tenker på, men også bekymrer seg over, er hva som vil skje når alle de 21 millioner Bitcoin er der ute og rulleres i systemet? Det er ikke godt å si, men det som folk forventer er at i ca. 2140 vil alle Bitcoin være ute i det fri og alt vil rullere slik det skal rullere. Det vil igjen gjøre at markedskreftene fortsetter å rive i valutaen. Hva som er best for deg er vanskelig å si, men det som ekspertene tror er at Bitcoin vil være verdt såpass mye og teknologien har verdt flink til å ta hånd om kostnadsnivået slik at folk som jobber med å holde hjulene i gang ikke trenger å jobbe for Bitcoin som gave i tillegg til at man får transaksjonsavgiften. De fleste mener at avgiften vil være godt nok til å leve av med de kravene folk har da. Du kan kjøpe bitcoin på nettsiden: https://kjopebitcoin.com/kjope-bitcoin/.