Aktualitet og lån

Geografi

Verden er full av steder som bør oppleves. Hvor stedene ligger og hvordan de har kommet til å ligge der avhenger av så mye. Det er spennende å kunne bruke tid og krefter på å utforske steder etter hvordan de er og hvor de bør være. Enten så er det på sin plass at de ligger der de ligger eller så burde noen kanskje ha vært flyttet. Ser vi rundt oss er det snakk om at havet hever seg og på den måten kan det skape problemer for steder som Amsterdam, New Orleans og andre som ligger lavere enn havet rundt seg visse steder. Ser vi på steder som ligger oss nærmere kan det skape problemer for mange kystbyer i Norge at havet hever seg litt.

Det finnes mange aktuelle steder som har en spennende geografi og på den måten så kan man kanskje ta utgangspunkt i det som skjer rundt stedet. Noen steder er så spennende at man flytter rett og slett hele byen slik at man kan få tilgang til det som gjemmer seg under. Det ligger mye verdifullt i bakken mange steder. Da kan det være greit å grave litt for deretter å bruke noe på å flytte slik at man får bedre tilgang.

Flytte

Skal man flytte kan det være greit å bruke tid og krefter på å komme seg langt av gårde. Noen liker seg der man er mens andre liker å bo andre steder. Hvordan man skal flytte fra et sted til et annet sted kommer nok an på hvordan man kan flytte, men også hvor mye penger man har. Har du noe som helst kan det være greit å putte det på noe som gjør det enkelt og greit. Har du en bil for eksempel kan det være greit å fylle bilen med ting og bruke den som flytteinstrument. Har du ikke en bil kan du finne billigste billån og kjøpe deg en bil. Det kan virke litt skremmende å kjøpe seg bil for å flytte, men i dette tilfelle vil det ikke være noe stort problem.

Bosted

Når du flytter er det viktig at du velger det et spennende sted å bo. Det finnes mange fine steder å bo, men noen av de aller fineste stedene å bo er der du selv liker deg. Noen liker hav, andre liker fjellet, mens det også finnes en stor gruppe mennesker som trekker mot der det er varme. Nordmenn liker varme. Spesielt varme om vinteren er veldig fint. Om du skulle kose deg og om du skulle finne et perfekt sted å være kan det være smart å si i fra til oss andre om det. Vi setter alle pris på gode innspill på hvordan vi skal feire ferien og hvordan det kan være å holde oss varme igjennom en kald årstid. Noen av de beste tingene vi gjør er hygge, da spesielt i varmen.